Enkele van onze klanten

Gebrs Coster

Gebrs Coster exploiteert monobrand shops van G-Star RAW, Adidas, Dockers en Denim & Supply by Ralph Lauren, alsmede duobrand stores onder de naam CTC. Deze retailer stuurt haar operatie bijzonder efficiënt aan, hetgeen in de case over EDI uitgebreid beschreven staat. Ga naar de case over Gebrs Coster

Case

Adidas Benelux

Adidas Benelux is onderdeel van het van oorsprong Duitse sportkledingmerk adidas (officieel met een kleine letter). Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter Adi Dassler. Het concern Adidas AG omvat naast adidas ook de merken Reebok en TaylorMade (golf).  

Case

Brova Groep

Brova Groep is met haar circa 60 vestigingen, verdeeld over de winkelformules HoutBrox, Duthler en Purdey, een vooraanstaand retail concern dat actief is op de Nederlandse modemarkt. Tegenwoordig staat de 4e generatie Van Hout aan het roer van dit familiebedrijf, opgericht in 1906.

Case

McGregor FG

McGregor Fashion Group is het modeconcern achter de internationaal opererende merken Gaastra en McGregor met ook winkels en shop-in-shops in vele Europese departement stores. Het concern werd in 1993 opgericht en exploiteert ook de retailketen Adam Menswear.

Case

Hugo Boss Benelux

Hugo Boss AG is een internationaal kledingbedrijf dat zijn oorsprong vindt in het Duitse plaatsje Metzingen. Opgericht in 1923 en vernoemd naar Hugo Boss(1885–1948).  Hugo Boss AG voert verschillende lijnen: Boss Black, Boss Selection, Boss Orange, Boss Green, Hugo, Baldessarini, Juvenis.

Case

Garcia Jeans

Garcia Jeans is een snelgroeiend Nederlands jeanslabel, wordt geleverd aan ruim 2.500 multibrand stores, meer dan 70 Shop-in-Shops, 200 Soft Shops, 25 mono brand franchise winkels en tientallen online winkels. Dat alles verspreid over 20 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Case

Van Tilburg Mode

Het familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode (Noord Brabant) is met haar oppervlakte van ruim 10.000 m2 de grootste fashion winkel van de Benelux. Het uitgebreide assortiment van honderden merken is onder te verdelen in mode, sport, accessoires en schoenen.  

Case

Sport 2000

SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed (en veelal ook diep) sportfunctioneel assortiment. Daarnaast vind je bij SPORT 2000 tevens een grote collectie sportmode. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. ANWR-Garant is sinds 2010 de licentie-houder. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport. SPORT 2000 - your professional sportshop

Case